Категорії

Inverma 69!

03.03.2020

Компанія з традицією INVERMA, процвітаюча вже в другому поколінні, розташована поблизу Гамбурга. Вона відома в усьому світі і займає провідне місце в міжнародному рейтингу, завдяки фірмовим інтимним продуктам.

Асортимент великий: від лубрикантов на водній або силіконовій основі (гель-змазка Come in Gleit-Gel з алое вера або зволожуючий Come in Glide-Oil Silicone), чудово доглядаючої інтимної косметики для чоловіків і жінок, до спокушають веллнесс- і масажних засобів.

Всі продукти INVERMA виробляються і контролюються відповідно до найсучасніших стандартів якості, починаючи з вибору вироблюваних компонентів, щоб упевнитися, що споживач отримає ефективний інтимний продукт найвищої якості. Особливо в частині безпеки продукти INVERMA відповідають найвищим стандартам. Всі продукти, звичайно ж, пройшли дерматологічні тести з оцінкою & laquo; дуже добре & raquo; і перевірені десятиліттями.

 

Виділіть декілька ХВИЛИН І поринув у ТАЄМНИЦЮ ВАШОГО ОСОБИСТОГО інтимні INVERMA-ДОГЛЯДУ

 

Усвідомте всю важливість догляду за інтимною областю і подбайте про неї. У багатьох моментах це грає головну роль і часто впливає на загальне самопочуття. Ви здивуєтеся, скільки прихованої енергії Ви можете виявити.

Гігієна в інтимній області охоплює не тільки просте очищення і рішення медичних проблем. Сьогодні догляд за інтимною областю — це набагато більше.

Свідомо чи ні наша інтимна сфера надає на нас величезний вплив щодня. Це одна з найважливіших зон нашого тіла, комплексна взаємозв'язок душі і тіла. Неважливо, чоловік Ви чи жінка, інтимна зона визначає в багатьох вимірах центр і найвищу точку нашого доброго самопочуття і підсилює тим самим індивідуальне сексуальне самосвідомість.

 

Хороше самопочуття через цілеспрямоване очищення (ЧИСТОТА) і комплексний догляд (ДОГЛЯД) інтимної зони роблять безпосередній вплив на відчуття привабливості, випромінювання і еротичності у власних очах і очах партнера.

А взаємозв'язок нашої еротичної привабливості (КРАСОТА) і сексуальними відчуттями (ЗАДОВОЛЕННЯ) — очевидний.

У зв'язку із збільшеним усвідомленням цього, очищення та догляд за інтимною областю придбав більше значення. Незручна заборонена тема інтимної гігієни перетворюється на важливу щоденну необхідність.

Цей концепт, який об'єднує гігієну і догляд за інтимною областю, з одного боку, можливість посилити свою привабливість і сексуальне задоволення, з іншого боку, ми називаємо INVERMA-ІНТИМ-ВЕЛЛНЕСС.

Інтимна косметика INVERMA точно підібрана ДЛЯ РІЗНИХ ПОТРЕБ ІНТИМНОЇ ОБЛАСТІ ЧОЛОВІКІВ І ЖІНОК.

 

INVERMA — Догляд, ПОВНИЙ ЗАДОВОЛЕННЯ з нотою НАСОЛОДИ.

 

Посмотреть все продукты